Euonymus nana Turkestanica

Euonymus nana Turkestanica

  • Наличност: В наличност
  • 2.50 лв.Българско наименование
Латинско наименование
Euonymus nana Turkestanica
Категория
Широколистен храст – вечнозелен
Вид наземна част
Храст
  /  
0.2-1 м. / 0.5-2 м.
Слънце, Полусянка
Цвят на листата
Зелен
Цъфти с оранжево-розови цветчета средата на лятото
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 20 см. Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Kато единично растение или в групи, за укрепване на склонове.
Описание

Полу-вечнозелен храс с тесни зелени листа, които се оцветяват в червеникаво-лилаво през есента. Малки оранжево-розови цветчета с форма на звезди окрасяват храста средата на лятото, а по късно се появяват розови плодчета.

Препоръки за отглеждане
Много издръжлив храст, развива се добре и на слънце и на сянка. Много адаптивен и към сухи и влажни места. Високоустойчив на градското замърсяване. Може да се подрязват по всяко време.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Euonymus nana Turkestanica, ШИРОКОЛИСТНИ ВЕЧНОЗЕЛЕНИ, ПОЧВОПОКРИВНИ

Уважаеми клиенти, до края на месец август ще изпращаме поръчки понеделник и сряда. Освен сайта можете да ползвате за поръчки и Viber, Messenger и mail.

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Нашите растения се отглеждат на открито, в естествена среда - максимално близка до Вашата градина, което води до много добра климатизация и висок процент на прихващане - близък до максималния. Това обаче има и своите отрицателни страни - повреди от зимните мразове, понагризани листа от охлюви, насекоми, ... нещо съвсем нормално за живата природа. Както се казва няма пълно щастие. Налага се да направите избор. Има достатъчно колеги предлагащи безупречни растения отглеждани в изкуствена среда... Когато правите този избор помислете и за това, че в крайна сметка Вие просто си купувате разсад, който години напред ще зависи от Вашите грижи...

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.