Deutzia spp / Дойция бяла

Deutzia spp / Дойция бяла

  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.


  • 5 или повече 2.80 лв.

Налични опцииБългарско наименование
Дойция бяла
Латинско наименование
Deutzia spp
Категория
Широколистен храст – с опадливи листа
Вид наземна част
Храст
  /  
1.5-2 м.
Слънце
Цвят на листата
Зелени
Цъфтят май - юни с бели цветове
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 20 см. Растенията са в 0.4 или 0.8 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Подходящ е като самостоятелен акцент за средата на двора, също така и за огради и стени.
Описание

Широколистен храст с опадливи листа, светлолюбив, цъфти през май-юни. Листата са светлозелени, яйцевидни, грапави. Цветовете са снежно-бели, гъсти, кичести събрани в съцветие – гроздовидна метлица.

Препоръки за отглеждане
Резитба се извършва след цъфтежа. Изрязват се прецъфтелите клонки на 2-3 пъпки от основата, както и тънките, слаби и криви клонки.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Deutzia spp / Дойция бяла

Уважаеми клиенти, до месец Март ще изпращаме поръчки от понеделник до сряда!

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.