Campanula Carillon White / Кампанула бяла

Campanula Carillon White / Кампанула бяла

  • Наличност: В наличност
  • 4.00 лв.Българско наименование
Кампанула бяла
Латинско наименование
Campanula Carillon White
Категория
Тревисто многогодишно растение
Вид наземна част
Туфа
  /  
15 - 20 см.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Зелени
Цъфти със бели цветчета от май - юни
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Растенията са в 0.5 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Може да се използва в скални кътове и алпинеими, каменни стени... Може да се сади в кашпи и балконски саксии и сандъчета, също и като каскадно растение.

Описание

Многогодишно тревисто растение. Расте на открити и слънчеви места. Цъфти със бели цветчета от май до септември

Препоръки за отглеждане
Обича леко влажни, добре дренирани почви с частично изложение на слънце или сянка. Зимоустойчив и лесен за грижи с минимални нужди от поддръжка.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Campanula Carillon White / Кампанула бяла

Уважаеми клиенти, изпращаме поръчки понеделник до четвъртък. Освен сайта можете да ползвате за поръчки и Viber, Messenger и mail.

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Нашите растения се отглеждат на открито, в естествена среда - максимално близка до Вашата градина, което води до много добра климатизация и висок процент на прихващане - близък до максималния. Това обаче има и своите отрицателни страни - повреди от зимните мразове, понагризани листа от охлюви, насекоми, ... нещо съвсем нормално за живата природа. Както се казва няма пълно щастие. Налага се да направите избор. Има достатъчно колеги предлагащи безупречни растения отглеждани в изкуствена среда... Когато правите този избор помислете и за това, че в крайна сметка Вие просто си купувате разсад, който години напред ще зависи от Вашите грижи...

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.