Thuja occidentalis Mr Bowling Ball / Западна туя Мистър Боулинг Бол

Thuja occidentalis Mr Bowling Ball / Западна туя Мистър Боулинг Бол

  • Наличност: В наличност
  • 5.00 лв.Българско наименование
Западна туя Рейнголд
Латинско наименование
Тhuja occidentalis Rheingold
Категория
Иглолистeн храст
Вид наземна част
Храст
  /  
1-1.5 / 0.5-1 м.
Слънце
Цвят на листата
Зелени
Незначителен или не цъфтят
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 10 см. Растенията са в 0,4 или 0,8 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Като единично растение, в групи, за алпинеуми, за контейнери, за нисък жив плет и в области, където пространството е ограничено.

Описание

Вечнозелен бавно растящ, компактен иглолистен храст, със самооформяща се кълбовидна форма - образува перфектна топка без резитба и никога не става твърде голяма. С атрактивния си спретнат вид е перфектна за малки градинки.

Препоръки за отглеждане
Много адаптивни. Най-добре се развиват в добре дренирани, средно влажни, неутрални до алкални почви, на пълно слънце до част сянка. Първия сезон след засаждането поддържайте редовен график на дълбоко поливане, за да се създаде по-добра коренова система. Покрийте повърхността около храста с пясък или чакъл, за да запазите зеленината чиста. Не се изискват резитба. Толерантни на замърсения градски въздуха. Податливи на повреди през зимата от леда и снега, които можете да предотвратите чрез превързване със сезал преди първия сняг до края на зимата.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Thuja occidentalis Mr Bowling Ball / Западна туя Мистър Боулинг Бол

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.