Thuja occidentalis Mr Bowling Ball / Западна туя Мистър Боулинг Бол

Thuja occidentalis Mr Bowling Ball / Западна туя Мистър Боулинг Бол

  • Наличност: В наличност
  • 5.00 лв.Българско наименование
Западна туя Рейнголд
Латинско наименование
Тhuja occidentalis Rheingold
Категория
Иглолистeн храст
Вид наземна част
Храст
  /  
1-1.5 / 0.5-1 м.
Слънце
Цвят на листата
Зелени
Незначителен или не цъфтят
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Над 10 см. Растенията са в 0,4 или 0,8 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
Като единично растение, в групи, за алпинеуми, за контейнери, за нисък жив плет и в области, където пространството е ограничено.

Описание

Вечнозелен бавно растящ, компактен иглолистен храст, със самооформяща се кълбовидна форма - образува перфектна топка без резитба и никога не става твърде голяма. С атрактивния си спретнат вид е перфектна за малки градинки.

Препоръки за отглеждане
Много адаптивни. Най-добре се развиват в добре дренирани, средно влажни, неутрални до алкални почви, на пълно слънце до част сянка. Първия сезон след засаждането поддържайте редовен график на дълбоко поливане, за да се създаде по-добра коренова система. Покрийте повърхността около храста с пясък или чакъл, за да запазите зеленината чиста. Не се изискват резитба. Толерантни на замърсения градски въздуха. Податливи на повреди през зимата от леда и снега, които можете да предотвратите чрез превързване със сезал преди първия сняг до края на зимата.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Thuja occidentalis Mr Bowling Ball / Западна туя Мистър Боулинг Бол

Уважаеми клиенти, през месец Август ще изпращаме поръчки само от понеделник до сряда!

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.