Carex comans Frosted Curls

Carex comans Frosted Curls

  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.Българско наименование
Острица
Латинско наименование
Carex comans Frosted Curls
Категория
Декоративна трева
Вид наземна част
Туфа
  /  
30 см. / 50 см.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Сиво-зелени
Цъфти м. май с бели цветове
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно
Приложение
Като самостоятелен акцент. В композиции с други треви или перенни цветя, край водоеми,...
Описание

Многогодишна вечнозелена трева, образуваща гъста, подобна на фонтан туфа от сиво-зелени, дълги и изящни листа. Зимоустойчива.

Препоръки за отглеждане
Отглежда се на слънце или полусянка, върху лека песъчливо-глинеста и дренирана почва с поддържане на умерена влажност. Листната маса - гъста и нежна, расте в широка туфа, която прилича на фонтан. Изрязва се в края на зимата, за да се дадете път на новите листа през пролетта.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Carex comans Frosted Curls, ДЕКОРАТИВНИ ТРЕВИ

Уважаеми клиенти, през месец Август ще изпращаме поръчки само от понеделник до сряда!

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.