Carex comans Frosted Curls

Carex comans Frosted Curls

  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.Българско наименование
Острица
Латинско наименование
Carex comans Frosted Curls
Категория
Декоративна трева
Вид наземна част
Туфа
  /  
30 см. / 50 см.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Сиво-зелени
Цъфти м. май с бели цветове
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно
Приложение
Като самостоятелен акцент. В композиции с други треви или перенни цветя, край водоеми,...
Описание

Многогодишна вечнозелена трева, образуваща гъста, подобна на фонтан туфа от сиво-зелени, дълги и изящни листа. Зимоустойчива.

Препоръки за отглеждане
Отглежда се на слънце или полусянка, върху лека песъчливо-глинеста и дренирана почва с поддържане на умерена влажност. Листната маса - гъста и нежна, расте в широка туфа, която прилича на фонтан. Изрязва се в края на зимата, за да се дадете път на новите листа през пролетта.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Carex comans Frosted Curls, ДЕКОРАТИВНИ ТРЕВИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим по изключение пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.