Фонтан Мимоза

Фонтан Мимоза

  • Наличност: В наличност
  • 2,200.00 лв.Цената включва и монтажа.

Готови проекти, проектиране и изграждане по поръчка на фонтани за градината. Площта, кубатурата на водата и големината за фонтана е определяща за крайната цена.

Времето необходимо за изработване на фонтаните по поръчка зависят от кубатурата на водата на фонтана и сложността на модела.

Изработва се с предварителна заявка

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Фонтан Мимоза, ГРАДИНСКИ АКСЕСОАРИ, ФОНТАНИ И ЧЕШМИ

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди или Еконт до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.