Platycodon grandiflorus Alba / Платикодон бял

Platycodon grandiflorus Alba / Платикодон бял

  • Наличност: В наличност
  • 3.00 лв.Българско наименование
Платикодон бял, Китайска камбанка, Японска камбанка
Латинско наименование
Platycodon
КатеPlatycodon grandiflorus Albaгория
Многогодишни цветя
Вид наземна част
Туфа
  /  
30 см.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Зелени
Цъфти юни до септември със бели цветове
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
10 - 20 см. Растенията са в 0.4 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.
Приложение
В групи с други растения, в контейтер на терасата
Описание

Многогодишно растение, което успешно може да отглеждате на открито и в саксия. Изберете слънчво място или лека сянка. Цветовете му са бели, много ефектни.

Препоръки за отглеждане
Изберете почва с добри дренажни свойства, а при саксийно отглеждане, внимавайте да не преовлажнявате. Платикодона се развива в най-различни почви и безпроблемно зимува в наши условия, като надземната част изсъхва. Късно напролет пониква наново и започва вегетация, като цъфтежа е от юни до септември. При сухо време поливайте, а в началото на лятото мулчирайте около растенията.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Platycodon grandiflorus Albus / Платикодон бял

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Доставка: със Спиди или Еконт до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.