Gaura lindheimeri Siskiyou Pink / Гаура розова

Gaura lindheimeri Siskiyou Pink / Гаура розова

  • Наличност: В наличност
  • 5.00 лв.Българско наименование
Гаура розова
Латинско наименование
Gaura lindheimeri Siskiyou Pink
Категория
Многогодишно полувечнозелено растение -
Вид наземна част
Туфа
  /  
до 50 см.
Слънце, полусянка
Цвят на листата
Тъмнозелени изпъстрени в червено
Цъфти с розови цветове от началото на лятото до есента
Темтературен обхват
Студоустойчив
Поливане
Умерено
Размер на разсада
Растенията са в 1 л. контейнери, което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно
Приложение
За цветни петна, групи и цветни бордюри. Може да се отглежда в саксии и сандъчета.

Описание

Mногогодишно храстовидно растение с тънки стъбла и копиевидни листа. Цъфти тъмно розови цветчета с 4 венчелистчета с ширина 2,5 cm за дълъг период от от началото на лятото до есен.

Препоръки за отглеждане
Препоръчва се отглеждане на плодородна, влажна, но добре дренирана почва на пълно слънце; но понася сухи почви и частична сянка.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
Captcha

Тагове: Gaura lindheimeri Siskiyou Pink, Гаура розова

Уважаеми клиенти, за лятото изпращаме поръчки понеделник до сряда. Освен сайта можете да ползвате за поръчки и Viber, Messenger и mail.

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук в сайта със снимки се представят в най-атрактивния им вид.​ Повечето снимки в сайта ни показват как ще изглеждат растенията след определен период и положени необходимите грижи. За Вас остава удоволствието да постигнете вида им от снимките, а защо не и по-красив.

Нашите растения се отглеждат на открито, в естествена среда - максимално близка до Вашата градина, което води до много добра климатизация и висок процент на прихващане - близък до максималния. Това обаче има и своите отрицателни страни - повреди от зимните мразове, понагризани листа от охлюви, насекоми, ... нещо съвсем нормално за живата природа. Както се казва няма пълно щастие. Налага се да направите избор. Има достатъчно колеги предлагащи безупречни растения отглеждани в изкуствена среда... Когато правите този избор помислете и за това, че в крайна сметка Вие просто си купувате разсад, който години напред ще зависи от Вашите грижи...

Доставка: със Спиди до 2-3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефон. За месеците от март до май е възможно да забавим доствката повече от нормалния срок, но се стараем да е до седмица. Можем да изпратим пратки и с Еконт, но за натоварените месеци от март до май не можем да поемаме бързи срокове. Заплаща се при получаване. Доставката е за сметка на клиента по тарифите на куриерската фирма. Повече информация на Как да поръчваме или УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

В случай, че растението е отбелязано с три звездички в кошницата /***/, запишете го в коментара към поръчката, ако можем ще го добавим. За да може да довършите поръчката - отстранете растението отбелязано с три звездички /***/ от кошницата. В случай, че се нуждаете от по-голямо количество, което не е в наличност в сайта можете да се свържете и по телефон или E-mail с нас.